Ingrediënten
- Ingrediënten:
olijfolie
ui
knoflook
rundergehakt
verse spinazie
geitenkaas
lasagnebladen
Werkwijze
Stap1
Bereiding:
- verhit olijfolie, bak hierin ui tot hij glazig is, en voeg dan uitgeperste knoflook toe en gehakt.
- bak tot het gehakt rul is, zet het dan even apart.
- verhit weer olijfolie, roerbak hierin verse (of diepvries) spinazie tot het meeste vocht eruit is.
- voeg de geitenkaas toe, en bak nog totdat het een mooi mengsel is.
- vet een ovenschaal in, leg hierin een laagje gehaktmengsel, dan lasagnebladen, dan een laagje spinaziemengsel, dan weer lasagnebladen, dan weer gehaktmengsel, lasagnebladen, spinaziemengsel, lasagnebladen. Strooi er geraspte kaas over.
De lasagnbladen moet je ffe kijken op de verpkaking of je die moet voorkoken of niet. Want dat verschilt per pak.
eet smakelijk Homisa 😉
ps. als ik het maak, zal ikw el een foto toevoegen.