Lange vingers met slageroom
2006-12-11- Vaardigheidsniveau: Simpel
- Toevoegen aan favorieten
Ingrediënten
1 pakjes lange vingers.
1 zakje klopfix
vanillesuiker
volle melk (om in te dompelen)
1 pakje slagroom.
kokos
Werkwijze
Stap1
slagroom maken:
pak slagroom + 1 zakje klopfix+ vanillesuiker dat ga je met de mixer mixen tot je slagroom heb.
Dan ga je een lange vinger in de melk dompelen en dan doe je slagroom weer een lange vinger in de melk dompelen en dan aan elkaar plakken en dan door de kokos. en als je dat allemaal heb gedaan doe je ze bedekt
in de koelkast voor een nachtje.
dompel de koekjes maar 1 keer in melk anders worden ze te zacht..
’t is beetje een vage foto zo komen ze onveer eruit te zien.
Gemiddelde waardering
(4.4 / 5)
9 keer beoordeeld
Gerelateerde recepten:
Info voedingswaarde
Deze informatie is per portie.
-
Vegetarisch
Ja -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Geplaatst door lady_danger aan 15-12-2006
toppie
Geplaatst door citroentje aan 15-12-2006
leuke ideetje….hoe kom je erop!!!
Geplaatst door mijngevoel aan 10-01-2007
ik heb ze eergisteren gegeten bij een fam bezoek.Zag er heel leuk uit en smaakte heerlijk.Echt een feestelijk en gebakachtig koekje..
Geplaatst door libeluli aan 19-01-2007
SALAM SALMITA
DEZE GA IK INSHALLAH VANAVOND MAKEN, MORGEN EENBEZOEKJE BRENGEN MET DEZE HEERLIJKE KOEKJES, IKLAAT JE WETEN
ALEIKOUM SALAM
Geplaatst door libeluli aan 22-01-2007
salam salmita, deze hebik gemaakt en ze waren lekker.ook heb ik een variatie ervan gemaakt: de koekjesop de bodem vd schaal, de slagroom erop met vainileesuiker gemixt, blikje pezikke in halve maantjes, en dan kokos, en dan 2 uur in de koelkast, lekker snel en handig_!daaaaaaaaag aleikoum salam
Geplaatst door Sumaya aan 02-03-2007
salaam sis, lijkt me heerlijk. Maar is het nou een soort gebakje, moet je het dan met een vrokje eten, of is het wel een beetje handzaam hhaa
Geplaatst door libeluli aan 02-03-2007
salam aleikoum, ik zal je efe uit de brand helpe, je kan ze gewoon met je handen eten, en ze zijn echt gruwelijk lekker want ik heb ze laatst weer gemaakt! gewoon doen. aleikoum salam libby
Geplaatst door sjaahida aan 03-03-2007
deze ga ik zo denk ik ook maar maken voor morgen maar dan met choco glazuur eroverheen en dan de cocos
Geplaatst door sjaahida aan 03-03-2007
salaam ik heb ze ook gemaakt helaas niet meer met glazuur daar had ik geen tijd meer voor maar ze zijn inderdaad lekker
Geplaatst door Sumaya aan 28-03-2007
is het normaal dat ze zo slap worden, ook in de koelkast blijven het van die slappe dingen, ik kan ze niet eens normaal oppakken.
En de slagroon, moet je die helemaal dik kloppen of moet die nog een betje vloeibaar blijven??
Geplaatst door sjaahida aan 28-03-2007
je moet ze echt gelijk weer uit de melk halen anders worden het idd van die slappe dingen dat had ik ook. de slagroom moet helemaal dik neem ik aan. dat heb ik wel gedaan
Geplaatst door lallakouzina aan 11-03-2010
Hallo dames,kan ik ze ook 2 dagen goed verpakt in de koelkast bewaren?Zijn ze dan nog goed?