Ingrediënten
- Ingrediënten
100 g mascarpone (bakje à 250 g)
300 ml magere fruitkwark citroen (beker à 500 g)
20 g amandelschaafsel (zakje à 45 g)
1 zak roombotercroissants (4 stuks)
1 blikje perzikschijfjes op siroop (225 g)
1 eetlepel oranje marmelade (pot à 450 g)
1 eetlepel poedersuiker
Werkwijze
Stap1
Bereiden
Mascarpone door fruitkwark scheppen. In droge koekenpan amandelschaafsel lichtbruin roosteren, op bord laten afkoelen. Croissants met kartelmes in lengte opensnijden. Perzikschijfjes laten uitlekken. Fruitkwark over onderste helften van croissants verdelen. Perzikschijfjes erop leggen. Afdekken met bovenste helften van croissants. Marmelade heel dun over croissants smeren. Bestrooien met amandelschaafsel en poedersuiker. Direct serveren.
ALs je op een snelle manier iemand wilt imponeren. Eet smakkelijk, want ze zijn heerlijk.