Kuru pasta

2010-08-21
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 25m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • *500 gram margarine
    *750 gram bloem
    *10 eiwitten
    *1 pakje bakpoeder
    *250 gram poedersuiker
    *jam naar keuze of chocolade smelten(au bain marie)
    *kokosnoot
    *gemalen pistachenoten

Werkwijze

Stap1

Mix de margarine en de poedersuiker met de mixer goed op. Mix 1 voor 1 de eiwitten rustig op. Zet de mixer weg en kneed daarna de bloem met de handen op (doe er kakao bij voor de kakaokoekjes)en vul de slagroomzak in met de mengsel en maak er mooie strookjes zoals op de foto en bak het op 160 C - 15 minuten ze moeten wit blijven.

Laat de koekjes afkoelen en warm ondertussen de jam of smelt de chocolade en smeer het op de ene koek plak ze opelkaar en smeer ook de jam of chocolade aan 1 zijkant van de koekjes en haal ze daarna over kokosnoot of met gemalen pistachenoot.

voor 20-25 personen

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(4.7 / 5)

4.7 5 12
Beoordeel dit recept

12 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Harchakoekjes in de vorm van ghribia

    Harchakoekjes in de vorm van ghribia

  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

  • Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

    Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

  • Marokkaanse Briwat be louz - Amandeldriehoekjes

    Marokkaanse Briwat be louz – Amandeldriehoekjes

  • Amandelghribya een van de bekendste Marokkaanse koekjes

    Amandelghribya een van de bekendste Marokkaanse koekjes

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (10)

  1. Geplaatst door martine aan 21-08-2010

    ziet er heerlijk uit
    lekker

  2. Geplaatst door sadiye aan 22-08-2010

    dankjewel 😀

  3. Geplaatst door gerda aan 22-08-2010

    lekker hoor…

  4. Geplaatst door martine aan 22-08-2010

    bedankt ga ze voor suikerfeest maken

  5. Geplaatst door sadiye aan 22-08-2010

    geen dank martine 😉

  6. Geplaatst door koken20 aan 26-08-2010

    hmm lijkt me erugg lkkr bedank

  7. Geplaatst door kaoutar302 aan 05-09-2010

    ziet er lekker uit ,ga ik zeker maken .dankje je wel

  8. Geplaatst door shma1 aan 17-09-2010

    ziet er heerlijk uit maar wat doe je met de overgebleven eigeel?????zonde om weg te gooien

  9. Geplaatst door sadiye aan 17-09-2010

    ik maak er omelet van

  10. Geplaatst door sadiye aan 17-11-2012

    heeft iemand deze al gemaakt :D?

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.