Krokante durumbroodjes
2009-09-12- Vaardigheidsniveau: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Porties : 1
- Bereidingstijd : 25m
Ingrediënten
- pakje durum (Tortillas)
1blik tonijn (uitgelekt)
halve gesnipperde wortel
1halve ajuin gesnipperd
Geraspte kaas
1 eigeel
geklutste ei
paneermeel
Werkwijze
Stap1
Ui en wortel in weinig olie bakken met zout dan vuur afzetten en tonijn bijdoen en mengen.
neem een durum en beleg deze met geraspte kaas dan doe je tonijnmengsel op en op het laatste doe je weer kaas (niete veel) dan rol je dit zo strak mogelijk endan besmeerd je uiteinde met eigeel dat dicht plakt dan snij je de randjes eraf endan snij de rol in 2of 3stukken.
de stukken besmeren met geklutste ei en deppen in paneermeel. en in hete olie bakken.
wasallam
lekker en krokant
Uitgeprobeerd recept: (heb het recept aangepast)
Gemiddelde waardering
(3 / 5)
2 keer beoordeeld
Gerelateerde recepten:
Info voedingswaarde
Deze informatie is per portie.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Geplaatst door sadiye aan 12-09-2009
hmmm ziet er heerlijk uit melahat 😀
Geplaatst door melahat aan 12-09-2009
hihi dank u
Geplaatst door sadiye aan 12-09-2009
geen dank 😉
Geplaatst door melika02 aan 30-11-2009
selaam,
maar als je het in stukken snijdt, en je bakt ze vervolgens in de olie. Dan gaat de vulling toch verloren of niet? Of vloeit de vulling er dan niet uit?
Geplaatst door melika02 aan 01-12-2009
melahat zou je mij graag antwoord willen geven….alvast bedankt
Geplaatst door Timoesh1 aan 05-01-2010
Melika02, ik heb ze zelf ook eerder gemaakt en zolang je ze strak oprolt heb je geen problemen met het snijden.
Geplaatst door shma1 aan 15-10-2010
wordt het niet ontzettend vet?
Geplaatst door melahat aan 17-10-2010
nee het is totaatl niet vettig