Tajine.NL – Marokkaanse recepten

Kostebek pasta

Kostebek pasta

Ingrediënten

Werkwijze

Stap1

Maak de cake zoals gewoon.En doe het in een gewone platte ronde vorm kijk maar ong welke grootte.Bak het op 150 35 a 40 min.Maak ondertussen de cremevulling op deze volgorde:Smelt de boter en mix het met de meel op 3 minuutjes op laag vuur.Doe de melk erbij en laat het koken.Daarna de suiker laat paar min pruttelen en als laatst doe je de coconut erbij en roer het om en haal het van het vuur af en laat afkoelen.

Laat de cake afkoelen en snij hem doormidden.Pak een diepe holle kom en bedek die met alminiumfolie endan leg de ene helft cake rustig in de holle kom rustig vormen endan doe je de afgekoelde creme erin endan de andere deel erop en laat de cake zeker voor 3 uurtjes in de koelkast hoe lang hoe beter bak een normale bord en draai de cake om en haal de folie eraf.Als je wilt maak slagroom hoe het op de verpakking staat en smeer het op de taart versier de taart met gemalen pistachenoten, walnoten, cocosnoot enz.

Dames ik kreeg die foto niet van dit recept op de site dus heb ik een andere foto gezet voor de voorbeeld hoe het eruit ziet.Ik zelf maak het met slagroom dat ziet er mooier uit.
Veel succes

Mobiele versie afsluiten