Koriander pesto
2008-10-05- Vaardigheidsniveau: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Porties : 1
- Bereidingstijd : 25m
Ingrediënten
- 2-3 bosjes koriander
2 tenen knoflook
2 el geroosterde pijnboompitten
1 tl komijnzaad
?½ tl komijnpoeder
1 el citroensap
150 ml extra vierge olijfolie en extra olie voor bovenop
Werkwijze
Stap1
Stamp de koriander, knoflook, pijnboompitten, komijnzaad en poeder, citroensap, zeezout en een beetje van de olie in een vijzel tot pasta of gebruik de keukenmachine.
Schenk er geleidelijk de olie bij en roer goed om.
Je kunt de pesto ongeveer 1 maand bewaren in de koelkast, met wat extra olie erop om bederf te voorkomen.
Gemiddelde waardering
(3 / 5)
2 keer beoordeeld
Gerelateerde recepten:
Info voedingswaarde
Deze informatie is per portie.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend