Koriander pesto

2008-10-05
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 25m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • 2-3 bosjes koriander
    2 tenen knoflook
    2 el geroosterde pijnboompitten
    1 tl komijnzaad
    ?½ tl komijnpoeder
    1 el citroensap
    150 ml extra vierge olijfolie en extra olie voor bovenop

Werkwijze

Stap1

Stamp de koriander, knoflook, pijnboompitten, komijnzaad en poeder, citroensap, zeezout en een beetje van de olie in een vijzel tot pasta of gebruik de keukenmachine.

Schenk er geleidelijk de olie bij en roer goed om.

Je kunt de pesto ongeveer 1 maand bewaren in de koelkast, met wat extra olie erop om bederf te voorkomen.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3 / 5)

3 5 2
Beoordeel dit recept

2 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Roomsaus - Zo maak je zelf heel makkelijk je eigen roomsaus

    Roomsaus – Zo maak je zelf heel makkelijk je eigen roomsaus

  • Kip madras koken zonder pakjes en zakjes

    Kip madras koken zonder pakjes en zakjes

  • Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

    Gembersaus

  • Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

    Magosalsa

  • Tonijnpizza

    Tonijnpizza

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.