Tajine.NL – Marokkaanse recepten

Konijn met Artisjokken

Konijn met Artisjokken

Ingrediënten

Werkwijze

Stap1

Was en snijd konijn in stukken. Doe een flinke scheut olijfolie in een pan, snijd de uien in blokjes of reepjes en fruit de ui in de olie. Doe konijn ook in de pan met de kruiden. Laat het even koken en giet daarna water totdat de konijn overdekt is met water (niet al te veel, tomaat moet er ook nog bij).

Doe de doperwten erbij en laat de konijn koken. Vervolgens snijd je tomaat in blokjes en doe je dat in de pan met peterselie en daarop doe je de gehalveerde arstjokken. Laat dit geheel koken.

Als salade kan je paprika salade van Sihamkleuter/Madame cuisine erbij serveren.

Eet smakelijk!!

Dit is echt een heel lekker gerecht voor als je van konijn houdt. Je kan ook aardappels gebruiken i.p.v artsjokken.

Mobiele versie afsluiten