Tajine.NL – Marokkaanse recepten

Kokosstroopwafelkoekjes

Kokosstroopwafelkoekjes

Ingrediënten

Werkwijze

Stap1

Hak met een mes de stroopwafels in stukjes van ca 7 mm.
Doe alles in een kom en roer goed door daarna kneed je even met je handen.
Maak balletjes van 18 gram of platte koekjes van 30 gram.
Leg ze op bakpapier.
Bak ze op 180ºC 17 minuten, maar leg na 14 minuten alluminiumfolie over de koekjes heen.
Als ze uit de oven komen laat je ze nog even 8 minuten op de bakplaat staan. Dan haal je ze eraf met een scherp mes en legt ze ergens om aftekoelen.

Ik heb het recept met supermarktstroopwafels gemaakt. Waarschijnlijk hoef je de honing niet toe te voegen als je het recept met verse stroopwafels van de markt maakt.
Bewaar ze in een koekblik die je op een kier laat staan.

Mobiele versie afsluiten