Kokosstroopwafelkoekjes

2008-12-07
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 25m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • *2 eiwitten (67 g)
    *63 g stroopwafels (2)
    *125 g kokos gedroogd geraspt
    *100 g suiker
    *1 el honing
    *1/2 tl bakpoeder

Werkwijze

Stap1

Hak met een mes de stroopwafels in stukjes van ca 7 mm.
Doe alles in een kom en roer goed door daarna kneed je even met je handen.
Maak balletjes van 18 gram of platte koekjes van 30 gram.
Leg ze op bakpapier.
Bak ze op 180ºC 17 minuten, maar leg na 14 minuten alluminiumfolie over de koekjes heen.
Als ze uit de oven komen laat je ze nog even 8 minuten op de bakplaat staan. Dan haal je ze eraf met een scherp mes en legt ze ergens om aftekoelen.

Ik heb het recept met supermarktstroopwafels gemaakt. Waarschijnlijk hoef je de honing niet toe te voegen als je het recept met verse stroopwafels van de markt maakt.
Bewaar ze in een koekblik die je op een kier laat staan.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(5 / 5)

5 5 3
Beoordeel dit recept

3 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Harchakoekjes in de vorm van ghribia

    Harchakoekjes in de vorm van ghribia

  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

  • Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

    Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

  • Marokkaanse Briwat be louz - Amandeldriehoekjes

    Marokkaanse Briwat be louz – Amandeldriehoekjes

  • Amandelghribya een van de bekendste Marokkaanse koekjes

    Amandelghribya een van de bekendste Marokkaanse koekjes

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.