Kippensoep

2007-01-26
  • Porties : ?
  • Bereidingstijd : 15m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • Kippenvleugels
    Handje vol Rijst
    1 Ui
    Koriander
    2 Bouillonblokjes
    Peper
    Zout
    Kaneel
    Paprikapoeder
    chilipoeder
    1 Liter Water

Werkwijze

Stap1

Doe olie in de pan en begin de kippenvleugels te bakken! Als ze een beetje gaar zijn doe je er de ui en koriander bij en de kruiden!! laat nog een beetje rullen! Doe dan een handjevol rijst erbij en de vuur ff omhoog zetten en dan afblussen met 1 liter water!! Nog door laten koken totdat de rijst gaar is! En als laatst nog wat koriander toevoegen!!

En dan Bon Apetit!!!

Eet smakelijk!!

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(2.5 / 5)

2.5 5 2
Beoordeel dit recept

2 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Fruittaartje kiwi-aardbei met chocolade ganache

    Fruittaartje kiwi-aardbei met chocolade ganache

  • Mississippi Mud pie - Amerikaanse chocoladetaart

    Mississippi Mud pie – Amerikaanse chocoladetaart

  • Chocolade paastaart

    Chocolade paastaart

  • Kaas-uien broodjes

    Kaas-uien broodjes

  • Marokkaanse Harira soep

    Traditionele Marokkaanse Harira soep

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reactie (1)

  1. Geplaatst door oemislam wa imran aan 31-08-2010

    huh

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.