Kiplevertjes met witte druiven
2007-02-14- Vaardigheidsniveau: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Porties : 1
- Bereidingstijd : 25m
Ingrediënten
- 500g kiplevers
200g witte druiven
50g boter
peper,zout
1 theelepel kerriepoeder
4 eetlepels appelsap
Werkwijze
Stap1
Spoel de kiplevers af onder stromende water.
Was de druiven en halveer .. verwijder de pitjes
Verhit boter in een koekepan en bak hierin de levertjes rondom bruin.
Neem de kiplevers uit de pan houd deze warm(schep kiplevertjes op een bord en zet dit op een pan met kokende water)Strooi er zout, peper, en kerriepoeder naar smaak over.
Blus de bakboter met appelsap en voeg de druiven toe.
Laat ze door en door warm worden en schep ze over de kiplevers.
Gemiddelde waardering
(3 / 5)
3 keer beoordeeld
Gerelateerde recepten:
Info voedingswaarde
Deze informatie is per portie.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Geplaatst door Nas aan 15-02-2007
salaam en met wat eet jij dit dan? met rijst of brood! Volgens mij is t niet echt lekker!! maar ja de gekste dingen zijn meestal wel lekker!! beslama
Geplaatst door elviarr aan 15-02-2007
hahah ik ben een persoon die wel bijna alles lust en uitprobeert maarja je moet van houden je kan t met rijst,brood ik vindt lekkerder met gebakken aardappeltjes.
Geplaatst door nour aan 25-02-2007
ik vind dat het wel lekker uit ziet