Ingrediënten
- 1 kg kipfilet,
1 ui,
2 teentjes knoflook,
half bosje kasbour,
een flinke schijf citroen,
theelepel zout,
theelepel peper,
theelepel ras el hanout,
theelepel kerrie,
theelepel karkumapoeder,
theelepel bouillonpoeder,
theelepel paprikapoeder
en een theeglaasje zonnebloemolie.
Werkwijze
Stap1
snij de kipfilet in blokjes, snipper de ui en knoflook fijn, doe hetzelfde ook met de kasbour. Doe de kipblokjes in een ruime pan en doe de ui, knoflook en kasbour erbij, doe daarna alle aangegeven kruiden erbij. Knijp de schijf citroen boven je kipfilet uit en doe de overgebleven schil ook in de pan. Doe de zonnebloemolie erbij. Dan alles goed mixen (lekker met je schone! handen). Laat de pan een nachtje in de koeling marineren.
Volgende dag de kipfiletjes op een spies rijgen en op de barbecue aan beide kanten mooi bruin bakken.
Eet smakelijk!