Kersenvlaai
2013-04-03- Gang:Dessert
- Vaardigheidsniveau: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Porties : 8
- Bereidingstijd : 30m
Ingrediënten
- 1 monchou
- 1 beker slagroom
- suiker
- 1 pak kruimelbodem
- 1 blik kersen
Werkwijze
Stap1
Bereid de bodem door boter in een bak te smelten in de magnetron. Of in een pan op het fornuis. Doe de kruimelbodem erbij goed mengen met de hand En dan de bakvorm ermee bedekken. Gebruik eventueel bakpapier die je op maat knipt. De bodem in de koelkast hard laten worden.
Klop de slagroom zoals op de verklanking. en voeg een eetlepel suiker toe. Mix de mon-chou erbij. Goed mixen tot dat je een gladde massa krijgt. Haal de bodem uit de koelkast, bestrijk de slagroom over de bodem. Vervolgens doe je de kersen erop.
Smakelijk!
Gemiddelde waardering
(4 / 5)
3 keer beoordeeld
Gerelateerde recepten:
Info voedingswaarde
Deze informatie is per portie.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Ja -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Geplaatst door amaira aan 17-04-2013
Ziet er lekker uit. Mag ik vragen hoeveel cm jou bakvorm is? En hoelang moet de bodem in de koelkast blijven?