Kersenvlaai

2013-04-03
  • Porties : 8
  • Bereidingstijd : 30m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten


  • - 1 monchou
    - 1 beker slagroom
    - suiker
    - 1 pak kruimelbodem
    - 1 blik kersen

Werkwijze

Stap1

Bereid de bodem door boter in een bak te smelten in de magnetron. Of in een pan op het fornuis. Doe de kruimelbodem erbij goed mengen met de hand En dan de bakvorm ermee bedekken. Gebruik eventueel bakpapier die je op maat knipt. De bodem in de koelkast hard laten worden.

Klop de slagroom zoals op de verklanking. en voeg een eetlepel suiker toe. Mix de mon-chou erbij. Goed mixen tot dat je een gladde massa krijgt. Haal de bodem uit de koelkast,   bestrijk de slagroom over de bodem. Vervolgens doe je de kersen erop.

Smakelijk!

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(4 / 5)

4 5 3
Beoordeel dit recept

3 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Marokkaanse ijstaart fruitsalade

    Marokkaanse ijstaart fruitsalade

  • Heerlijke Red Velvet Cake

    Heerlijke Red Velvet Cake

  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

  • Fruittaartje kiwi-aardbei met chocolade ganache

    Fruittaartje kiwi-aardbei met chocolade ganache

  • Mississippi Mud pie - Amerikaanse chocoladetaart

    Mississippi Mud pie – Amerikaanse chocoladetaart

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Ja
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reactie (1)

  1. Geplaatst door amaira aan 17-04-2013

    Ziet er lekker uit. Mag ik vragen hoeveel cm jou bakvorm is? En hoelang moet de bodem in de koelkast blijven?

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.