Kersentiramisu

2014-09-01
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 25m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten


  • - 1 pak lange vingers
    - 1 bakje mascarpone of MonChou(250 gr)
    - 1 pakje slagroom (200ml/gr)
    - 1 zakje vanillesuiker
    - 2 el suiker
    - 1 zakje klopfix
    - 1 kopje (chocolade)melk
    - 1 blik vlaaivulling kersen

Werkwijze

Stap1

Klop de slagroom stijf met de vanillesuiker en klopfix. Klop de mascarpone los met de suiker en meng door de slagroom heen tot je een egaal mengsel krijgt.

Doop de lange vingers in de (chocolade)melk en leg ze op de bodem van een schaal. Smeer hierover de room. Dan weer een laagje lange vingers gevolgd door de room.

Verdeel de vlaaivulling erover en strijk mooi glad. Dan minstens 6 uur laten opstijven in de koelkast.

Let op dat je geen kersen uit een pot gebruikt, maar echte vlaaivulling. Je kan het ook in glazen maken (breek de lange vingers dan in stukjes).

Deel dit recept met anderen

Ik ben Ellouisa, 31 jaar jong..

Meer van deze
Chef-kok »
Gemiddelde waardering

(3 / 5)

3 5 2
Beoordeel dit recept

2 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Marokkaanse ijstaart fruitsalade

    Marokkaanse ijstaart fruitsalade

  • Heerlijke Red Velvet Cake

    Heerlijke Red Velvet Cake

  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

  • Fruittaartje kiwi-aardbei met chocolade ganache

    Fruittaartje kiwi-aardbei met chocolade ganache

  • Barbecue chicken pizza

    Barbecue chicken pizza

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.