Ingrediënten
- 1 pak lange vingers
110 gram zachte boter
200 gram kwark
50-75 gram suiker
1 zakje vanillesuiker
3 el citroensap
2,5 dl slagroom
1 zakje slagroomversteviger van dr Oetker
1 pot kersen
2 zakjes taartglazuur van dr. Oetker
3 el suiker
Witte chocolade
Werkwijze
Stap1
Lange vingers in een plastic zak doen en fijnmaken met een deegroller. Met 110 gram boter mengen. Binnenrand van een springvorm bekleden met bakpapier, de massa erin doen en goed aandrukken.
Kwark met 50-75 gram suiker, 1 zakje vanillesuiker en 3 el citroensap mengen.
Slagroom een halve min. kloppen, zakje slagroomversteviger toevoegen en dan stijf kloppen. De slagroom door de kwark scheppen en dan over de bodem verdelen.
Kersen laten uitlekken, de kersen versier je de taart mee. En de sap opvangen en hiermee maak je glazuur met aanwijzingen op het zakje van de, je voegt bij het sap ook 3 el suiker toe.
De witte chocola met een scherp mes raspen en de dan over de rand van de taart verdelen zie foto.
Ongeveer 3 uur in koelkast.
Eet smakelijk!