Kaas-zalmcake

2007-10-19
  • Opbrengst : 4 personen
  • Porties : 4 personen
  • Bereidingstijd : 30m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • Voor 4 personen :
    - 250 gr bloem
    - 1 zakje gistpoeder
    - 5 geklutste eieren
    - 160 gr gesmolten boter
    - 1 dl melk
    - flink wat peper en een mespuntje zout
    - 2 plakjes gerookte zalm
    - gehakte dille
    - 100 gr ricotta

Werkwijze

Stap1

Vermeng de bloem + gist + eieren + boter + melk + peper en zout.

Voeg aan dit mengsel de in stukjes gesneden zalm toe en de gehakte dille.

Op het einde de ricotta erdoor roeren en dit alles in een beboterde bakvorm gieten en +/- 45 minuten in de oven op 180° zetten

geen eigen recept hoor maar gevonden in een tijdschrift, uitgeprobeerd en goed bevonden
SMAKELIJK

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(0 / 5)

0 5 0
Beoordeel dit recept

0 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Vers en zacht stokbrood met zonnebloempitten en zwarte komijn

    Stokbrood vers en zacht met zonnebloempitten en zwarte komijn

  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Barbecue chicken pizza

    Barbecue chicken pizza

  • Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

    Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

  • Loempiapakketjes met twee soorten kipvullingen

    Loempiapakketjes met twee soorten kipvullingen

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reactie (1)

  1. Geplaatst door Amifati aan 22-02-2011

    kan je ook gewone zalm gebruiken

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.