Ingrediënten
- * 1 ei
* 100 ml olie
* 50 ml Mazhar
* 50 ml fanta
* 100 gram suiker
* 2 zakjes vanillesuiker
* een half zakje bakpoeder
* een snufje kaneel
* 2 eetlepels geraspte citroenschil
* 25 gram gemalen anijszaad
*25 gram venkelzaad
* 50 gram gemalen sesamzaad
* 25 gram gemalen pinda's
* 400 gram meel.
* 1 ei voor het bestrijken
Werkwijze
Stap1
Doe alle ingredienten bij elkaar (begin met de vloeibare)
maak kleine rolletjes (slangetjes) als je liever grote wil, maak je de rollen groter.
knip inkepingen en maak er een rondje van.
Leg op een bakplaat met bakpapier.
bestrijk met een losgeklopt eigeel, die geroert is met een beetje olie.
strooi een beetje sesamzaad erover heen.
Bak op 200 graden. (deze koekjes zijn knappwerig (dus niet zacht)
Vanavond zal ik de bereidingsfoto’s plaatsen