Italiaanse pastasaus met gehakt

2005-10-09
  • Porties : 4
  • Bereidingstijd : 20m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • - 3 eetlepels olijfolie
    - 1 ui fijngehakt
    - 1 teentje knoflook uitgeperst
    - 2 worteltjes grofgeraspt
    - 1 stengel bleekselderij fijngehakt
    - 500 g rundergehakt
    - 1 blikje tomatenpuree
    - 1 blik tomatenblokjes (met vocht)
    - 2 theelepels gedroogde tijm
    - 1-2 eetlepels Maggi Tuinkruiden Bouillon (pot)

Werkwijze

Stap1

1. Roerbak in de olijfolie: de ui, het knoflookteentje, de worteltjes en de bleekselderij tot de groenten zacht zijn

2. Voeg het gehakt toe en bak het rul

3. Roer de tomatenpuree, de tomatenblokjes met het vocht en de tijm erdoor

4. Breng de saus op smaak met het bouillonpoeder

5. Laat de saus pruttelen tot hij iets is ingedikt.

Vleessaus die ook erg lekker is in een tortilla!

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(4.2 / 5)

4.2 5 14
Beoordeel dit recept

14 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Authentieke Marokkaanse visbestilla

    Marokkaanse Visbestilla

  • Een Marokkaanse tajine met sardientjes, tomatensaus en kruiden, geserveerd in een traditionele aardewerken schaal.

    Tajine met sardientjes – Authentiek Marokkaans recept

  • Authentieke Marokkaanse couscous met vlees en uien-rozijnensaus, gepresenteerd op een schaal met verse koriander en amandelen

    Couscous met vlees en uien-rozijnensaus

  • Marokkaanse Zeebaars Tajine met citroen, olijven en verse kruiden

    Marokkaanse Zeebaars Tajine met Citroen en Olijven

  • Marokkaanse Vlees Tajine met Pruimen en Amandelen

    Marokkaanse Vlees Tajine met Pruimen en Amandelen

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.