Hele kip
2013-11-12- Keuken: Marokkaanse
- Vaardigheidsniveau: Normaal
- Toevoegen aan favorieten
- Porties : 4
- Bereidingstijd : 1:30 u
Ingrediënten
- kip
- kosbar
- uien
- Tomaat
- Gemberpoeder
- Kurkuma
- saffraan
- Kaneel
- peper
- zout
- gekookt eitje
- gebakken amandelen
- patat
- Olijven
Werkwijze
Stap1
De uien en kosbar en tomaat Even aanbakken dan de kip erin kruiden erbij even bakken daarna tot de helft van de kip water doen en daarna 1 uurtje rustig gaar laten worden daarna even nog onder de gril of oven voor bruin korstje serveer met olijven amandelen patat brood
Gemiddelde waardering
(3.9 / 5)
9 keer beoordeeld
Gerelateerde recepten:
Info voedingswaarde
Deze informatie is per portie.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend