Heerlijke Tortelini’s Pasta met Zalm en Champignons
2011-01-06- Keuken: Italiaanse
- Gang:Hoofdgerecht, Voorgerecht
- Vaardigheidsniveau: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Porties : 1
- Bereidingstijd : 15m
Heerlijke tortelini pasta met zalm en Champignons. Tortellini is een Italiaanse pastasoort in de form van gevulde deegringetjes. De naam wordt ook gebruikt voor de gerechten die op basis van de pasta worden gemaakt. De noedels zijn gemaakt in de vorm van ringetjes. In deze ringetjes kan kaas, spinazie of gehakt zitten. Ze kunnen ook leeg zijn.
Ingrediënten
- - Grand Italia Tortelini (met kaas- of spinazie vulling)
- - Boursin Cuisine (staat bij slagroom en Crème fraîche)
- - Gerookte zalmsnippers (of gerookte zalm voor op toastjes)
- - Bakje champignons
- - Gehakte spinazie (diepvries, geen A la Creme)
Werkwijze
Stap1
Kook de tortelini's in ruim water.
Bak in een koekenpan de champignons met de zalm en voeg daar na de spinazie toe. Zodra de Tortelini's gaar zijn deze afgieten en het mengsel van de zalm/spinazie en champignons toevoegen.
Aantal lepels boursin cuisine toevoegen en roeren maar! Serveren met een lekkere salade. Eet smakelijk.
p.s.: Foto van het eindresultaat volgt snel.
Gemiddelde waardering
(3.1 / 5)
16 keer beoordeeld
Gerelateerde recepten:
Info voedingswaarde
Deze informatie is per portie.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend