Ingrediënten
3 eieren
1 Marokkaanse theeglas olie
1.5 Marokkaanse theeglas suiker
3.5 Marokkaanse theeglas meel
1.5 pakje bakpoeder
1 pakje vanillesuiker
voor de chocolademelk: half glas melk en 4 theelepels cacao
voor de vulling:
vanille kookpudding
aardbei jam
decoratie:
chocoladeglazuur
2 bekertjes slagroom
2 slagroomversteviger
Werkwijze
Stap1
Verwarm de oven. maak eerst de cake: begin met de eieren voeg de suiker, olie, vanille suiker en mix alles. voeg dan de meel en bakpoeder en als laatste de chocolade melk. giet het beslag in een vierkante vorm en doe het in de oven voor driekwartier.
Draai de cake op een rooster om. maak de vanille pudding giet de vanille pudding in het zelfde vorm en laat het in de koelkast afkoelen.
Als alles is afgekoelt. snij je de cake doormidden en haal de pudding uit de vorm en leg het op de ene helft van de cake. de andere helft besmeer je met jam.
Leg beide helften op elkaar en snij de zijkanten met een mes af.giet de chocolade glazuur over de cake.
Decoreer de cake met slagroom of fruit.
je kunt in plaats van vanille pudding ook voor een andere smaak kiezen.