Heerlijke taart
2007-01-19- Vaardigheidsniveau: Simpel
- Toevoegen aan favorieten
Ingrediënten
3 eieren
1 Marokkaanse theeglas olie
1.5 Marokkaanse theeglas suiker
3.5 Marokkaanse theeglas meel
1.5 pakje bakpoeder
1 pakje vanillesuiker
voor de chocolademelk: half glas melk en 4 theelepels cacao
voor de vulling:
vanille kookpudding
aardbei jam
decoratie:
chocoladeglazuur
2 bekertjes slagroom
2 slagroomversteviger
Werkwijze
Stap1
Verwarm de oven. maak eerst de cake: begin met de eieren voeg de suiker, olie, vanille suiker en mix alles. voeg dan de meel en bakpoeder en als laatste de chocolade melk. giet het beslag in een vierkante vorm en doe het in de oven voor driekwartier.
Draai de cake op een rooster om. maak de vanille pudding giet de vanille pudding in het zelfde vorm en laat het in de koelkast afkoelen.
Als alles is afgekoelt. snij je de cake doormidden en haal de pudding uit de vorm en leg het op de ene helft van de cake. de andere helft besmeer je met jam.
Leg beide helften op elkaar en snij de zijkanten met een mes af.giet de chocolade glazuur over de cake.
Decoreer de cake met slagroom of fruit.
je kunt in plaats van vanille pudding ook voor een andere smaak kiezen.
Gemiddelde waardering
(4.4 / 5)
10 keer beoordeeld
Gerelateerde recepten:
Info voedingswaarde
Deze informatie is per portie.
-
Vegetarisch
Ja -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Geplaatst door najou aan 20-01-2007
ziet er wel mooi maar ik denk dat het wel moeilijk is om te maken
Geplaatst door fatema aan 20-01-2007
dankjewel. maar hij is ech makkelijk om te maken.
Geplaatst door ellouisa aan 21-01-2007
ziet er lekker uit!!
Geplaatst door Amifati aan 23-02-2009
moet de slagroom en slagroomversteviger bij de chocoladeglazuur
Geplaatst door fatema aan 13-05-2009
nee de slagroom en slagroom versteviger is voor de topping.