Tajine.NL – Marokkaanse recepten

Heerlijke slagroom taart!

Heerlijke slagroom taart!

Ingrediënten

Werkwijze

Stap1

Bismillah

Eieren, suiker, en vanille suiker schuimig mixer
maizena backin en zout, bloem vermengen en bij de suiker enzo doen
vorm invetten en de beslag in vorm doen,
40 min bakken op 160 graden
slagroom stijf kloppen, in de koelkast doen als die klaar is,,
de taart laten afkoelen en door midden snijden
smeer in met slagroom, je kan er jam chocolade en ananas of aardbeien maar ook iets anderes wat je lekker vind,
het je zin in 2 dingen doe dan een helft met bijv.jam met aardbeiden en de andere weer met iets anders,, wat ook lekker is amandel pap, gaat als volgt,

kook wat melk, doe er +- 3 handjes gemalen amandelen bij de melk en maak er een papje van, smeer het in de taart IK BEN NIET ZO GOED IN HET VERSIEREN VAN TAARTEN dus let niet op de foto:P

ik hoop dat jullie het een beetje begrijpen

vragen mag altijd


SUCCES

Mobiele versie afsluiten