Heerlijke cake :)

2009-01-04
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 25m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • 3 eieren
    1 mok yoghurt (mager)
    1 mok suiker
    1 mok olie(zonnebloem)
    1 zakje bakpoeder
    1 zakje vanillesuiker
    +/- 3 mokken bloem(de 3e mok in gedeeltes erbij strooien)

Werkwijze

Stap1

Bereiden zoals een gewone cake met de mixer.
Bakvorm met zonnebloem olie insmeren
Ongeveer 45 minuten op 180 graden
Als het klaar is gelijk er uit halen en dan ongeveer 5 minuten wachten voor je het snijd.

heel makkelijk recept

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(4 / 5)

4 5 6
Beoordeel dit recept

6 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Harchakoekjes in de vorm van ghribia

    Harchakoekjes in de vorm van ghribia

  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

  • Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

    Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

  • Marokkaanse Briwat be louz - Amandeldriehoekjes

    Marokkaanse Briwat be louz – Amandeldriehoekjes

  • Amandelghribya een van de bekendste Marokkaanse koekjes

    Amandelghribya een van de bekendste Marokkaanse koekjes

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (23)

  1. Geplaatst door naimabouaissa aan 04-01-2009

    Ik wil het meschien maken dus wil je pleas vandaag de omschrijving doen ?

  2. Geplaatst door Cleopatra aan 04-01-2009

    kom maar op met het lkkre recept !

  3. Geplaatst door OemIlyas aan 05-01-2009

    ziet er lekker uit, maar wat ik niet begrijp is wat dat bruine kleur aan de buitenkant is? lijkt chocolade-achtig, of is het gewoon donker van het bakken?

    Alvast bedankt.

  4. Geplaatst door xchidax aan 05-01-2009

    Het is gewoon donker van het bakken :p
    Het is gemaakt in een tulband vorm

  5. Geplaatst door OemIlyas aan 05-01-2009

    oke thnx!

  6. Geplaatst door oemabubakr aan 06-01-2009

    Ik heb de cake net gemaakt en het smaakt heerlijk! Djazaki Lah voor het plaatsen van dit recept!

  7. Geplaatst door xchidax aan 06-01-2009

    Graag gedaan, ik vind deze cake ook echt heerlijk, ben blij dat je het net zo lekker vind als ik ! 😀

  8. Geplaatst door cheba_tourirtia aan 06-01-2009

    De keek ziet er heerlijk uit nu nog alleen uitproberen

  9. Geplaatst door souma aan 12-01-2009

    Kan je me even vertellen hoeveel ml een mok bevat
    alvast bedankt.

  10. Geplaatst door xchidax aan 13-01-2009

    gewoon een koffiemok

  11. Geplaatst door souly aan 14-01-2009

    is het van die grote of kleine mok
    zou je het willen meten in ml
    alvast bedankt

  12. Geplaatst door xchidax aan 14-01-2009

    Het gaat om de verhoudingen het maakt eigenlijk niet echt uit wat voor mok het is

  13. Geplaatst door leleAmira aan 18-01-2009

    kleine of gote mok?

  14. Geplaatst door leleAmira aan 18-01-2009

    voor zo;n cake

  15. Geplaatst door xchidax aan 21-01-2009

    grote mok

  16. Geplaatst door xchidax aan 21-01-2009

  17. Geplaatst door Dounya101 aan 30-01-2009

    heerlijk zeg

  18. Geplaatst door sadiye aan 31-07-2009

    hmm chida lekker zeg bedankt voor je recepten 😉

  19. Geplaatst door samsam84 aan 09-08-2009

    vraagje: wat kun je in plaats van de yoghurt doen, heb dat niet in huis.

  20. Geplaatst door sadiye aan 09-08-2009

    melk kan ook

  21. Geplaatst door boutaina aan 14-10-2009

    waar blijft het recept.

  22. Geplaatst door boutaina aan 14-10-2009

    sorry, ik zag het

  23. Geplaatst door nadia23 aan 06-03-2010

    ik heb de cake net gemaakt en moet zeggen dat ie echt heeeerlijk zacht is.
    Ik heb er wel alumminium overheen gedaan en laatste 10 min ong zonder voor de kleur. dit omdat ik een grote mok heb gebruikt en de cake dus langer in de oven moest maar je hebt dan grote kans dat ie verbrand aan de buiten kant :).

    dank je chida voor recept.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.