Hazelnoot truffels
2008-10-12- Vaardigheidsniveau: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Porties : 1
- Bereidingstijd : 25m
Ingrediënten
- *100 gr hazelnootpasta
*100 gr pure chocolade
*20 gr hazelnoten, fijngehakt
*cacaopoeder
Werkwijze
Stap1
Smelt de chocolade au bain Marie. Meng de hazelnootpasta en de hazelnoten er door heen.
Neem een bakje dat ongeveer 1 cm hoog is, bekleed dit met bakpapier. Schep hier de hazelnoot-chocolade pasta in en strijk aan de bovenkant glad. Laat het geheel in ongeveer 2 uur opstijven de koelkast.
Trek het bakpapier met de pasta uit het bakje en snij er blokjes van. Rol deze blokjes met de hand tot truffels. Rol de truffels door de cacaopoeder
Gemiddelde waardering
(4.8 / 5)
10 keer beoordeeld
Gerelateerde recepten:
Info voedingswaarde
Deze informatie is per portie.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Geplaatst door Sultana aan 06-12-2008
hoi, vraagje: is het echt 20 gr hazelnoten? het lijkt me een beetje weinig, namelijk.
Geplaatst door sadiye aan 06-12-2008
ja 20 gram
Geplaatst door Sultana aan 07-12-2008
Bedankt voor je reactie. Maar dan is het dus meer chocolade dan noten? Ik heb het net uitgeprobeerd maar dan met 200 gr hazelnoten en wat meer chocolade. Ben benieuwd…
Geplaatst door sadiye aan 07-12-2008
ok laat me weten