Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto’s
2016-10-02- Keuken: Nederlandse
- Gang:Bijgerecht, Lunch, Snack
- Vaardigheidsniveau: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Opbrengst : 20 stuks
- Bereidingstijd : 10m
- Kooktijd : 20m
- Klaar in : 40m
Makkelijker kan het bijna niet met deze mini halal worstenbroodjes. Je hebt ze zo gemaakt en het zijn fijne kleine hapjes om op tafel te zetten.
Ingrediënten
- 10 halal knakworstjes in twee gesneden
- 10 plakjes bladerdeeg
- 1 ei geklutst
Werkwijze
Stap1
Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien.
Stap2
Snijd daarna de plakjes bladerdeeg door midden. In elk stukje deeg rol je een knakworstje in. Maak de rollen goed dicht en besmeer ze met ei. Leg ze op een ingevette bakblik en bak ze in de oven op 200/225 graden voor 15-20 minuten.
Stap3
Dit is een andere vouw manieren:
Gemiddelde waardering
(4.5 / 5)
12 keer beoordeeld
Geplaatst door laura aan 10-10-2017
ik heb het uitgeproobeerd en het is heel lekker