Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto’s

2016-10-02
  • Opbrengst : 20 stuks
  • Bereidingstijd : 10m
  • Kooktijd : 20m
  • Klaar in : 40m
Beoordeel dit recept:

Makkelijker kan het bijna niet met deze mini halal worstenbroodjes. Je hebt ze zo gemaakt en het zijn fijne kleine hapjes om op tafel te zetten.

Ingrediënten

  • 10 halal knakworstjes in twee gesneden
  • 10 plakjes bladerdeeg
  • 1 ei geklutst

Werkwijze

Stap1

Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien.

Stap2

Snijd daarna de plakjes bladerdeeg door midden. In elk stukje deeg rol je een knakworstje in. Maak de rollen goed dicht en besmeer ze met ei. Leg ze op een ingevette bakblik en bak ze in de oven op 200/225 graden voor 15-20 minuten.

Stap3

Dit is een andere vouw manieren: Bereidingsfoto mini halam worstenbroodjes

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(4.5 / 5)

4.5 5 12
Beoordeel dit recept

12 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Authentieke Marokkaanse visbestilla

    Marokkaanse Visbestilla

  • Vers en zacht stokbrood met zonnebloempitten en zwarte komijn

    Stokbrood vers en zacht met zonnebloempitten en zwarte komijn

  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Fruittaartje kiwi-aardbei met chocolade ganache

    Fruittaartje kiwi-aardbei met chocolade ganache

  • Erg verrassende frisse zomerse watermeloen shake

    Erg verrassende frisse watermeloen shake

Reactie (1)

  1. Geplaatst door laura aan 10-10-2017

    ik heb het uitgeproobeerd en het is heel lekker

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.