Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto’s

2016-10-02
  • Opbrengst : 20 stuks
  • Bereidingstijd : 10m
  • Kooktijd : 20m
  • Klaar in : 40m
Beoordeel dit recept:

Makkelijker kan het bijna niet met deze mini halal worstenbroodjes. Je hebt ze zo gemaakt en het zijn fijne kleine hapjes om op tafel te zetten.

Ingrediënten

  • 10 halal knakworstjes in twee gesneden
  • 10 plakjes bladerdeeg
  • 1 ei geklutst

Werkwijze

Stap1

Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien.

Stap2

Snijd daarna de plakjes bladerdeeg door midden. In elk stukje deeg rol je een knakworstje in. Maak de rollen goed dicht en besmeer ze met ei. Leg ze op een ingevette bakblik en bak ze in de oven op 200/225 graden voor 15-20 minuten.

Stap3

Dit is een andere vouw manieren: Bereidingsfoto mini halam worstenbroodjes

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(4.5 / 5)

4.5 5 12
Beoordeel dit recept

12 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Een kom traditionele Marokkaanse Harira soep, gevuld met linzen, kikkererwten en kruiden, met Tajine.nl verwerkt in de decoratie.

    Traditionele Marokkaanse Harira Soep

Reactie (1)

  1. Geplaatst door laura aan 10-10-2017

    ik heb het uitgeproobeerd en het is heel lekker

Plaats een reactie

  • Facebook reacties
  • Site reacties (1)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie gegevens worden verwerkt.