Ingrediënten
- 1 el mosterdzaad
2 el olie
2 uien gehakt
4 el milde kerriepasta
400 gram tomaten uit blik
1,25 dl yoghert
2,5 dl kokosmelk
2 wortels, in schijfjes
200 gram bloemkool
1 aubergine, in schijven
225 gram spercibonen, gehalveerd
150 gram broccoli, in roosjes
1 courgette, in schijfjes
100 gram champignons, in de helft
zout naar smaak
Werkwijze
Stap1
Verhit de mosterdzaad in de pan zonder olie totdat het gaat poffen. Voeg daarna de olie en uien toe en fruit dit aan. Voeg de kerrie pasta toe en bak dit even mee.
Op laag vuur voeg je de tomaat, yoghert, kokosmelk erdoor. Voeg de wortel toe en kook dit zonder deksel voor 5 minuten.
Voeg de aubergine en bloemkool toe en kook dit 5 minuten. Voeg daarna de rest toe en laat dit 20 minuten zonder deksel langzaam gaar worden.
Serveren met witte rijst.