Groente-kiploempia
2005-10-17- Keuken: Chinese
- Vaardigheidsniveau: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Porties : 1
- Bereidingstijd : 15m
Ingrediënten
- - 1 kipfilet ( 1 kippenborst)
- 1 zakje Chinese groente
- mihoen
- ketjap
- peper
- zout
- kerrie
- chilipoeder
- filodeeg
Werkwijze
Stap1
Kook de kipfilet gaar en pluk/trek hem uit elkaar in kleine stukjes. Doe wat olie in de pan gooi de kipstukjes erin met de roerbakgroente en doe er een scheut ketjap overheen, wat zout peper kerriepoeder en chilipoeder en roer bak het eventjes tot dat de groente gaar is.
Dan doe je de mihoen 4 min in kokend water laten wellen en daarna afgieten met koud water eroverheen en in kleinere stukken knippen.
Voeg toe bij het kip groente mengsel en vul de loempia ermee. Hoe je het moet vouwen staat achter op de filodeeg verpakking.
Lekker met chilisaus mmmmmmmmmm
Gemiddelde waardering
(4.1 / 5)
17 keer beoordeeld
Gerelateerde recepten:
Info voedingswaarde
Deze informatie is per portie.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Geplaatst door hasna aan 05-10-2008
hallo
wat is ketjab.en mihoen
Geplaatst door najelm aan 22-10-2008
mihoen is een soort pasta, chineze paste het is doorschijnend als je het in warm water doet., vind je in GB of in COLRYT. ketjab ken ik ook niet
Geplaatst door awatifke aan 05-01-2009
ik denk dat ze met ketjab, ketchup bedoelen.
Geplaatst door wen aan 07-09-2009
ketjab is een chinees indische saus lekker zoet.bij ah of de toko.mihoen is wat in visbastilla zit.gr
Geplaatst door beginnertje aan 21-11-2011
heerlijk, nog nooit gegeten met ketjap en kerrie, ga ik zeker een keer proberen