Gribia
2007-03-26- Keuken: Marokkaanse
- Vaardigheidsniveau: Simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Porties : 1
- Bereidingstijd : 30m
Ingrediënten
1 glas zonnebloemolie
1 glas suiker
100 gram bona boter
4 eetlepels pindakaas
meel tot het deeg wordt
kaneel om mee te vesieren
Werkwijze
Stap1
Doe de olie, suiker boter en pindakaas in een grote kom en meng ze tot een beslag... doe daarna de meel er bij tot een bal deeg..
maak kleine balletjes en leg ze in een ovenplaat met bakpapier..
warm de oven op 250graden en stop de koekjes in tot ze licht bruin worden..
haal ze er uit en strooi wat kaneel op de topje van gribia..
eet ze wanneer ze afgekoeld zijn..
eetsmakkelijk
goedkoop en lekker
Gemiddelde waardering
(3.8 / 5)
8 keer beoordeeld
Gerelateerde recepten:
Info voedingswaarde
Deze informatie is per portie.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Geplaatst door sarita aan 26-03-2007
en heeft iemand het geprobeert?
Geplaatst door sarita aan 27-03-2007
HEY, ik wou een foto van gribia plaatsen die ik met webcam heb gemaakt maar het lukte niet. weet iemand het uit te leggen aub.. xxx sara