Gevulde paprika’s met couscous
2005-11-15- Vaardigheidsniveau: Simpel
- Toevoegen aan favorieten
Ingrediënten
- 150 gram couscous
250 ml bouillon (ik heb kippenbouillon gebruikt)
2 grote rode paprika's
1 blik tomatenblokjes, uitgelekt
200 gram olijven in plakjes
1 rode ui, in kleine stukjes
Werkwijze
Stap1
Zet de paprika's 2 min. in de magnetron (afgedekt).
Wel de couscous met de bouillon. Gooi de andere ingredienten bij de couscous en vul de paprika's (of tomaten dus).
Zet het onder de heetste stand van de grill (250 graden) voor 20 minuten.
Ik heb het met salade geserveerd, maar mss ook wel lekker met bv gebakken worstjes of kippevleugeltjes ofzo. Voor de vleesliefhebbers dus.
Het is een variatie op een AH recept. Ik denk dat het lekkerder is met tomaat, dus een tomaat vullen en die in de oven zetten, want ik vind paprika best sterk qua smaak.
Voor 2 personen, denk ik.
Gemiddelde waardering
(2.8 / 5)
4 keer beoordeeld
Gerelateerde recepten:
Info voedingswaarde
Deze informatie is per portie.
-
Vegetarisch
Ja -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Geplaatst door Nacira aan 16-11-2005
Hmmm apart en ziet er lekker uit
Geplaatst door soumiariffia aan 18-11-2005
Lekker hoor 😀 Byebye X soumiariffia