Gevulde paprika’s met couscous

2005-11-15
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • 150 gram couscous
    250 ml bouillon (ik heb kippenbouillon gebruikt)
    2 grote rode paprika's
    1 blik tomatenblokjes, uitgelekt
    200 gram olijven in plakjes
    1 rode ui, in kleine stukjes

Werkwijze

Stap1

Zet de paprika's 2 min. in de magnetron (afgedekt).

Wel de couscous met de bouillon. Gooi de andere ingredienten bij de couscous en vul de paprika's (of tomaten dus).

Zet het onder de heetste stand van de grill (250 graden) voor 20 minuten.

Ik heb het met salade geserveerd, maar mss ook wel lekker met bv gebakken worstjes of kippevleugeltjes ofzo. Voor de vleesliefhebbers dus.

Het is een variatie op een AH recept. Ik denk dat het lekkerder is met tomaat, dus een tomaat vullen en die in de oven zetten, want ik vind paprika best sterk qua smaak.

Voor 2 personen, denk ik.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(2.8 / 5)

2.8 5 4
Beoordeel dit recept

4 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Een heerlijke Marokkaanse Kefta Tajine met Eieren, geserveerd in een traditionele tajine met brood.

    Marokkaanse Kefta Tajine met Eieren

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (2)

  1. Geplaatst door Nacira aan 16-11-2005

    Hmmm apart en ziet er lekker uit

  2. Geplaatst door soumiariffia aan 18-11-2005

    Lekker hoor 😀 Byebye X soumiariffia

Plaats een reactie

  • Facebook reacties
  • Site reacties (2)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie gegevens worden verwerkt.