Gevulde dadels
2007-03-31- Keuken: Marokkaanse
- Vaardigheidsniveau: Simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Bereidingstijd : 15m
Ingrediënten
- 500 gram dadels
3 eetl. oranjebloesemwater
300 gram poedersuiker
250 gram amandelspijs
p>mespuntje kaneelpoeder
Werkwijze
Stap1
Snijd de dadels overlangs in en ontpit ze. Kneed de overige ingredienten door de amandelspijs. Rol hiervan kleine rolletjes en vul hiermee de dadels.
* De gevulde dadels kunnen bestrooid worden met gemalen kokos.
TIP: U kunt de amandelspijs ook met voedingskleurstof kleuren.
Gemiddelde waardering
(4.2 / 5)
35 keer beoordeeld
Gerelateerde recepten:
Info voedingswaarde
Deze informatie is per portie.
-
Vegetarisch
Ja -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Geplaatst door sousi aan 16-04-2007
ewa nog niemand uitgeprobeerd
Geplaatst door sousi aan 16-04-2007
ik wil weten wat jullie ervan vinden
Geplaatst door miss_baby aan 12-06-2007
En je kan ook gevuld dadels dompel in au bain marie chocolade.. ook heel heerlijk
Geplaatst door sadiye aan 04-11-2008
hmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Geplaatst door Bent_Al_Maghreb aan 28-03-2010
Ik doe ook een beetje kleurstof door de amandelspijs.