Gevulde dadels

2007-03-31
  • Bereidingstijd : 15m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • 500 gram dadels
    3 eetl. oranjebloesemwater
    300 gram poedersuiker
    250 gram amandelspijs
    p>mespuntje kaneelpoeder

Werkwijze

Stap1

Snijd de dadels overlangs in en ontpit ze. Kneed de overige ingredienten door de amandelspijs. Rol hiervan kleine rolletjes en vul hiermee de dadels.

* De gevulde dadels kunnen bestrooid worden met gemalen kokos.

TIP: U kunt de amandelspijs ook met voedingskleurstof kleuren.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(4.2 / 5)

4.2 5 35
Beoordeel dit recept

35 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Tajine van visgehaktballetjes in tomatensaus, geserveerd in een Marokkaanse tajine.

    Tajine van Visgehaktballetjes in Tomatensaus

  • Tajine gerecht met vlees, groenten en deksel met Tajine.nl decoratie

    Marokkaanse Tajine met Vlees en Groenten

  • Een prachtige presentatie van Marokkaanse Seffa, gedecoreerd met poedersuiker, kaneel en noten, geserveerd op een schaal.

    Marokkaanse Seffa Gedecoreerd met Poedersuiker, Kaneel en Noten

  • Authentieke Marokkaanse visbestilla

    Marokkaanse Visbestilla

  • Een Marokkaanse tajine met sardientjes, tomatensaus en kruiden, geserveerd in een traditionele aardewerken schaal.

    Tajine met sardientjes – Authentiek Marokkaans recept

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (5)

  1. Geplaatst door sousi aan 16-04-2007

    ewa nog niemand uitgeprobeerd

  2. Geplaatst door sousi aan 16-04-2007

    ik wil weten wat jullie ervan vinden

  3. Geplaatst door miss_baby aan 12-06-2007

    En je kan ook gevuld dadels dompel in au bain marie chocolade.. ook heel heerlijk

  4. Geplaatst door sadiye aan 04-11-2008

    hmmmmmmmmmmmmmmmmmm

  5. Geplaatst door Bent_Al_Maghreb aan 28-03-2010

    Ik doe ook een beetje kleurstof door de amandelspijs.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.