Gevulde Bladerdeeg met Kip en Spinazie
2009-04-18- Vaardigheidsniveau: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Porties : 1
- Bereidingstijd : 30m
Ingrediënten
- Bladerdeeg
Spinazie
kipfilet
Prei
Ui
Wortels
Verse Peterselie
Knoflook
Champions
Rooie Paprika
olijfolie
Kip kruiden
Zout
Saffraan
Marokkaanse kruiden
Werkwijze
Stap1
Snij de Kip file in blokjes, marineer deze met olijf olie, kip kruiden, saffraan marokkaanse kruiden, peterselie, zout, peper, knoflook.
Bak de spinazie met een beetje olijfolie, daarna goed laten uitlekken.
Sij de wortels, champions, ui, prei, paprika in blokjes.
Doe alles in een wok, met olijfloie, peterselie, alle kruiden en de kip file. Als alles gaar is, laat je het goed uitlekken.
Je mag alles bij elkaar mengen, laten afkoelen.
Haal in de tussen tijd de bladerdeeg uit de vriezer.
Vul de bladerdeeg met de mengsel, in de oven en het is klaar.
Gemiddelde waardering
(4.5 / 5)
8 keer beoordeeld
Gerelateerde recepten:
Info voedingswaarde
Deze informatie is per portie.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Geplaatst door saartje2009 aan 05-08-2009
halloo
Geplaatst door sadiye aan 05-08-2009
hoiiiiii 😀
Geplaatst door Mimi26 aan 23-08-2009
Hoi….
Geplaatst door charmoula aan 08-12-2009
haloha
Geplaatst door Mimi26 aan 10-12-2009
Hoi Charmoula,