Ingrediënten
- Voor de vulling
gehakt
1 ui
1 rode paprika
champignons.
beetje tomatensaus (gezeefde tomaten of spaghettisaus)
1 zakje silvo kruidenmix voor gehakt
beetje zout
beetje paprikapoeder
2 zakken mini afbakpistolets die van de lidl of AH, ze zijn heel goedkoop 😉 er zitten 6 in een pak
fetakaas of gewone plakjes kaas (dit kan naar smaak gevarieerd worden.)
Werkwijze
Stap1
Doe de champignons en de in blokjes gesneden paprika in een pan. Rasp een ui en doe het erbij. Laat het bakken.
Doe de kruiden erbij en op het laatst een scheut gezeefde tomaten of saus voor spaghetti erbij. Laat het effe sudderen.
Snij een inkeping uit de bovenkant van de pistolets.
Hol het een beetje uit. Vul het met het gehaktmengsel, en bedek het met 1 plakje kaas (of als je dat lekker vindt met feta).
Laat de broodjes in de oven afbakken totdat ze mooi roodbruin zijn.
Eet smakelijk! Je kan dit variëren met alles wat je zelf lekker vind (bijv. visvulling, of kipvulling.)