Gevulde afbakpistoletjes

2006-10-03
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 45m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  •  Voor de vulling
    gehakt
    1 ui 
    1 rode paprika
    champignons.
    beetje tomatensaus (gezeefde tomaten of spaghettisaus)
    1 zakje silvo kruidenmix voor gehakt
    beetje zout
    beetje paprikapoeder
    2 zakken mini afbakpistolets die van de lidl of AH, ze zijn heel goedkoop 😉  er zitten 6 in een pak
    fetakaas of gewone plakjes kaas (dit kan naar smaak gevarieerd worden.)

Werkwijze

Stap1

Doe de champignons en de in blokjes gesneden paprika in een pan. Rasp een ui en doe het erbij. Laat het bakken. 

Doe de kruiden erbij en op het laatst een scheut gezeefde tomaten of saus voor spaghetti erbij. Laat het effe sudderen.

Snij een inkeping uit de bovenkant van de pistolets.

Hol het een beetje uit. Vul het met het gehaktmengsel, en bedek het met 1 plakje kaas (of als je dat lekker vindt met feta).

Laat de broodjes in de oven afbakken totdat ze mooi roodbruin zijn.

Eet smakelijk! Je kan dit variëren met alles wat je zelf lekker vind (bijv. visvulling, of kipvulling.)

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3.7 / 5)

3.7 5 21
Beoordeel dit recept

21 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Vers en zacht stokbrood met zonnebloempitten en zwarte komijn

    Stokbrood vers en zacht met zonnebloempitten en zwarte komijn

  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Erg verrassende frisse zomerse watermeloen shake

    Erg verrassende frisse watermeloen shake

  • Mini tortilla's recept

    Mini tortilla’s

  • Barbecue chicken pizza

    Barbecue chicken pizza

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (9)

  1. Geplaatst door Juffie aan 03-10-2006

    En waar laat ik het gehakt??

  2. Geplaatst door sihamkleuter aan 03-10-2006

    ooh sorry, ik iwl het recept wijzigenmaar het lukt niet.
    je moet dus na het bakken van de champignons en paprika de gehakt en de kruiden erbij doen. als laatste een scheut tomatensaus.

  3. Geplaatst door Rahma aan 03-10-2006

    heerlijk zijn ze 😀 ik heb ze eergisteren gemaakt , echt precies hetzelfde maar zonder dat ik je recept heb gezien hihi

  4. Geplaatst door sihamkleuter aan 03-10-2006

    :haha: grappig rahma!
    lekker makkelijk ook he!

  5. Geplaatst door ellouisa aan 06-10-2006

    he meid, ik heb ze net gemaakt, ze hoeven alleen de oven nog in, ben benieuwd 🙂

  6. Geplaatst door Moussie aan 22-10-2007

    Ik heb ze in het weekend gemaakt, heerlijk waren ze!!! Een simpel gerecht en het vult je maag lekker.

  7. Geplaatst door Mounake aan 09-12-2007

    ABSOLUTE TOPPER !!! Heb ik gemaakt op het verjaardagfeestje van mijn nichtje en alle kinderen waren er DOL OP ! Konden ze lekker met het broodje in de hand blijven buiten spelen !!!

  8. Geplaatst door sadiye aan 12-12-2008

    hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 😀 hahahaha

  9. Geplaatst door boulboul_1 aan 07-09-2009

    wel lekker makkelijk…ben benieuwd!!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.