Gehaktflappen

2008-09-04
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 20m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • +/- 200 gram gehakt
    1 ui
    150 gram gesneden champignons
    2 voorgekookte wortels
    handjevol doperwten
    gehaktschotelmix van knorr
    water
    feta
    bladerdeeg!!!!
    ei

Werkwijze

Stap1

Verwarm de oven op 200 graden. Snij de groenten in kleine stukjes. Rul het gehakt gaar samen met de groenten in een wokpan. Voeg er een glas water en vervolgens de gehakteschotelmix doorheen. Snij de fetakaas in kleine blokjes (ik gebruik de Turkse feta in blik)en mengen maar. Feta hoeft niet perse, je kan dit ook gewoon weglaten.

Laat het geheel een beetje afkoelen...Plaats de vulling in de bladerdeeg en vouw deze dicht (in driehoek of rechthoek). Bestrijk de flappen met ei. Vervolgens voor ong. 20 min. in de oven.

!!!!!Voor de mensen die weinig tijd hebben kan je ook ipv wortels en erwten appart gewoon een pot met wortels en erwten gebruiken!!!!!!

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(4.8 / 5)

4.8 5 4
Beoordeel dit recept

4 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Vers en zacht stokbrood met zonnebloempitten en zwarte komijn

    Stokbrood vers en zacht met zonnebloempitten en zwarte komijn

  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Barbecue chicken pizza

    Barbecue chicken pizza

  • Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

    Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

  • Loempiapakketjes met twee soorten kipvullingen

    Loempiapakketjes met twee soorten kipvullingen

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.