Tajine.NL – Marokkaanse recepten

Gehaktbroodjes

Gehaktbroodjes

Ingrediënten

Werkwijze

Stap1

Maak eerst het deeg door de benodigheden voor het deegte mengen en te kneden tot een soepel deeg maak er twaalf bolletjes van en bestrijk die met nog een beetje olie laat ze met een doek erover 30 min rusten

Voor de vulling doe de de uien pepers en paprika in de keukenmachine en maak je ze fijn

Hak ook de koriander en de peterselie fijn

Meng dat vervolgens met de kruiden en het gehakt

Neem dan een bol deeg en maak daar een rondje van laat het midden iets dikker dan de randen verdeel hierover wat van het gehaktmengsel( laat de randen vrij)

en vouw en dan weer dicht bestrijk met olie en bak m dan in de pizzapan op lage stand

als de onderkant gaar is draai je m om en laat je de andere kant nog even bakken

is niet moeilijk om te maken maar bestwel veel werk

Mobiele versie afsluiten