Tajine.NL – Marokkaanse recepten

Gebakken mullet (vis)

Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Ingrediënten

Werkwijze

Stap1

als je de visjes schoon hebt gemaakt en gewassen, dan doe je ze in een vergiet en doe je de komijn er op en de zout naar smaak wel goed zouten.dan schud je vergiet zodat alles wordt geschudt, en de komijn er goed in komt.daarna 10 min laten staan. en dan pak een grote boterham zakje en doe je daar ruim wat bloem in en pak je een paar van die visjes, en doe die je in de bloem, dan doe je de zakje dicht en schudt je ermee zodat alle visjes onder de bloem .en dan bak je die gelijk in de olie .er mag best veel olie in de koekepan.een paar minuten bakken niet lang dan zijn op zn lekkerst. je gaat zo door tot dat alle visjes op zijn.op het laatst kan je er citroensap op doen als je wilt.eet sSimpel

dit zijn hele lekkere visjes je kunt ze ook grillen.

Mobiele versie afsluiten