Tajine.NL – Marokkaanse recepten

Garnalenbriwats

Garnalenbriwats

Ingrediënten

Werkwijze

Stap1

Snijdt de uien en de prei klein. Paprika's in kleine blokjes snijden. Dit alles in een koekenpan bakken.

Op het laatste moment de koriander en de visbouillon erbij. Vuur uit en de garnalen erdoorheen roeren ( worden snel gaar).

Chinese vermicelli in kokend water en  na ongeveer 10 minuten uit laten lekken. Voeg nu het mengsel bij de vermicelli, goed mengen uit laten lekken en afkoelen.

Snijdt het filodeeg in lange plakken. Leg een beetje van het mengsel aan het begin en vouw driehoekjes.

Tijdens het vouwen goed met boter en of olie besprenkelen. Bak ze in de oven bruin en eet smakelijk!

Te vergelijken met visbastilla, je kunt dus variëren met de vis, ik vind de garnalen erg lekker in dit recept. makkelijke en lekker succes lades!

Mobiele versie afsluiten