Garnalen tajine

2005-10-07
  • Porties : 2
  • Bereidingstijd : 10m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten


  • - gepelde garnalen
    - fijn gesneden kosbar
    - geperste knoflook
    - olie
    - zout/ peper/ komijn/ paprikapoeder

Werkwijze

Stap1

Dit alles bij elkaar doen in een tagin. en laten sudderen niet te lang anders worden de garnalen klein en taai.

Groetjes kookgek

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(4.1 / 5)

4.1 5 15
Beoordeel dit recept

15 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Een Marokkaanse tajine met sardientjes, tomatensaus en kruiden, geserveerd in een traditionele aardewerken schaal.

    Tajine met sardientjes – Authentiek Marokkaans recept

  • Authentieke Marokkaanse couscous met vlees en uien-rozijnensaus, gepresenteerd op een schaal met verse koriander en amandelen

    Couscous met vlees en uien-rozijnensaus

  • Marokkaanse kefta tajine met gehaktballetjes, tomatensaus en olijven, geserveerd in een traditionele tajine.

    Marokkaanse Kefta Tajine met Tomatensaus en Olijven

  • Marokkaanse Kip Tajine met ingemaakte citroen, olijven en verse kruiden

    Marokkaanse Kip Tajine met Citroen en Olijven

  • Marokkaanse Zeebaars Tajine met citroen, olijven en verse kruiden

    Marokkaanse Zeebaars Tajine met Citroen en Olijven

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (20)

  1. Geplaatst door oembibi aan 07-10-2005

    misschien ben ik scheel,maar is dat geen tomaat wat ik om die garnalen heen zie?

  2. Geplaatst door sihamkleuter aan 07-10-2005

    ja het ziet er rood uit.misschien dioor de paprikapoeder?

  3. Geplaatst door riannah aan 07-10-2005

    Zo maakt ik hem ook altijd, erg lekker !!

  4. Geplaatst door kookgek aan 09-10-2005

    nee is geen tomaat is olie dat door de paprikapoeder verkleurt is hhaahhha.

    groetjes kookgek

  5. Geplaatst door anoniem20 aan 09-10-2005

    Ik ga het vandaag maken insha allah, lijkt me erreg lekker!!

  6. Geplaatst door oembibi aan 09-10-2005

    ooh oke

  7. Geplaatst door oemnizar aan 19-10-2005

    lekker, mmmmmmm.
    baraka allahoe fik.

  8. Geplaatst door ma3rabia aan 06-11-2005

    Salaam
    even een vraagje: Hoe lang moet je het koken? En hoeft er geen water of iets in? Brand het dan niet aan?

  9. Geplaatst door Rzinia aan 28-11-2005

    ja dat vroeg ik me ook af

  10. Geplaatst door MADAME CUISINE aan 29-11-2005

    Nee, je moet er geen water bij doen.
    Garnalen moeten niet te lang gaen want dan worden ze taai. Max, 10 minuutjes.

  11. Geplaatst door oujdia aan 04-01-2006

    Dat zijn wel grote garnalen. of ligt het aan mij… zijn het geen gamba’s ??

  12. Geplaatst door oujdia aan 04-01-2006

    kheb echt zin om ze te gaan maken wollah.. watertanden krijg ik er van…

  13. Geplaatst door Fatine aan 17-08-2006

    deze site is niet goed voor mij ik kon gigantisch aan op deze manier!!!!!

  14. Geplaatst door beens9 aan 21-08-2006

    Wat is de nederlandse naam voor kosbar? Of is dit een ingredient wat niet inh Nederland gekweekt wordt.

  15. Geplaatst door beens9 aan 21-08-2006

    Wat is de nederlandse naam voor kosbar? Of is dit een ingredient wat niet inh Nederland gekweekt wordt.

  16. Geplaatst door gelderse aan 21-08-2006

    Kasbor is petreselie

  17. Geplaatst door Rzinia aan 24-08-2006

    volgens mij ik kasbor koriander en ma3dnoes peterselie.

  18. Geplaatst door Wafaa aan 28-09-2006

    heerlijk ik ga het vandaag maken maar dan wel met tomaten dat lijkt superheerlijk, ik heb van grote gamba’s in huis…….hmmmmmm smullen

  19. Geplaatst door Salihaatjuh aan 20-05-2007

    kosbar is koriander

  20. Geplaatst door widyan aan 17-02-2009

    heerlijk ga het ook maken

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.