Garnalen tajine
2005-10-07- Keuken: Marokkaanse
- Gang:Bijgerecht, Voorgerecht
- Vaardigheidsniveau: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Porties : 2
- Bereidingstijd : 10m
Gemiddelde waardering
(4.1 / 5)
15 keer beoordeeld
Gerelateerde recepten:
Info voedingswaarde
Deze informatie is per portie.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Geplaatst door oembibi aan 07-10-2005
misschien ben ik scheel,maar is dat geen tomaat wat ik om die garnalen heen zie?
Geplaatst door sihamkleuter aan 07-10-2005
ja het ziet er rood uit.misschien dioor de paprikapoeder?
Geplaatst door riannah aan 07-10-2005
Zo maakt ik hem ook altijd, erg lekker !!
Geplaatst door kookgek aan 09-10-2005
nee is geen tomaat is olie dat door de paprikapoeder verkleurt is hhaahhha.
groetjes kookgek
Geplaatst door anoniem20 aan 09-10-2005
Ik ga het vandaag maken insha allah, lijkt me erreg lekker!!
Geplaatst door oembibi aan 09-10-2005
ooh oke
Geplaatst door oemnizar aan 19-10-2005
lekker, mmmmmmm.
baraka allahoe fik.
Geplaatst door ma3rabia aan 06-11-2005
Salaam
even een vraagje: Hoe lang moet je het koken? En hoeft er geen water of iets in? Brand het dan niet aan?
Geplaatst door Rzinia aan 28-11-2005
ja dat vroeg ik me ook af
Geplaatst door MADAME CUISINE aan 29-11-2005
Nee, je moet er geen water bij doen.
Garnalen moeten niet te lang gaen want dan worden ze taai. Max, 10 minuutjes.
Geplaatst door oujdia aan 04-01-2006
Dat zijn wel grote garnalen. of ligt het aan mij… zijn het geen gamba’s ??
Geplaatst door oujdia aan 04-01-2006
kheb echt zin om ze te gaan maken wollah.. watertanden krijg ik er van…
Geplaatst door Fatine aan 17-08-2006
deze site is niet goed voor mij ik kon gigantisch aan op deze manier!!!!!
Geplaatst door beens9 aan 21-08-2006
Wat is de nederlandse naam voor kosbar? Of is dit een ingredient wat niet inh Nederland gekweekt wordt.
Geplaatst door beens9 aan 21-08-2006
Wat is de nederlandse naam voor kosbar? Of is dit een ingredient wat niet inh Nederland gekweekt wordt.
Geplaatst door gelderse aan 21-08-2006
Kasbor is petreselie
Geplaatst door Rzinia aan 24-08-2006
volgens mij ik kasbor koriander en ma3dnoes peterselie.
Geplaatst door Wafaa aan 28-09-2006
heerlijk ik ga het vandaag maken maar dan wel met tomaten dat lijkt superheerlijk, ik heb van grote gamba’s in huis…….hmmmmmm smullen
Geplaatst door Salihaatjuh aan 20-05-2007
kosbar is koriander
Geplaatst door widyan aan 17-02-2009
heerlijk ga het ook maken