Tajine.NL – Marokkaanse recepten

Garnalen pasteitjes

Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Ingrediënten

Werkwijze

Stap1

Pel de garnalen of helemaal of alleen de kop eraf. Spoel ze af met citroen en doe ze in een kom met knoflook, zout en peper.

Doe in een pan/wok de gesneden uitjes en een knoflookteentje, na ongeveer 5 minuten doe je de chamignons erbij. Als je merkt dat de champignons bijna gaar zijn doe je er een halve pot creme freche bij. Ik gebruik zelf altijd creme freche van blue band.

Maak in een klein pannetje de Bechamel saus, op smaak brengen met zout en peper. Als de bechamel saus klaar is doe je deze bij de champignons in de pan of wok. Doe de garnalen erbij ong 10 minuten.

Ondertussen doe je de pasteitjes in de oven.

Kasbour nog bij de garnalen doen.

Schep de garnalen+saus in de pasteitjes en je kan wat saus gewoon op bord scheppen naast pasteitjes.

Smullen maar!!

Vrij machtig dus bijgerecht zou salade of rijst kunnen zijn.

Mobiele versie afsluiten