Gamba’s met snelle saus ( voor last-minute bezoek)

2007-12-23
  • Bereidingstijd : 25m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • - boter of olijfolie
    - gamba's
    - currypoeder
    - ketchup
    - blikje room
    (- eventueel pili-pili poeder )
    Hoeveelheid = afhankelijk van het aantal personen waarvoor je kookt natuurlijk en hoe pikant je je gerecht wil

Werkwijze

Stap1


- Gamba's pellen en bakken in boter of olijfolie
- Gamba's uit de pan halen en warm houden
- eventueel een beetje boter bijvoegen
- currypoeder bijvoegen en goed roeren
- Ketchup toevoegen en goed roeren
- Nu room toevoegen goed roeren en laten opkoken
- Dan de gamba's terug toevoegen en nog even laten meekoken.

Lekker met rijst of tagliatelle of gewoon met brood en een slaatje als bijgerecht

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(2.5 / 5)

2.5 5 2
Beoordeel dit recept

2 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Authentieke Marokkaanse visbestilla

    Marokkaanse Visbestilla

  • Een Marokkaanse tajine met sardientjes, tomatensaus en kruiden, geserveerd in een traditionele aardewerken schaal.

    Tajine met sardientjes – Authentiek Marokkaans recept

  • Authentieke Marokkaanse couscous met vlees en uien-rozijnensaus, gepresenteerd op een schaal met verse koriander en amandelen

    Couscous met vlees en uien-rozijnensaus

  • Marokkaanse Zeebaars Tajine met citroen, olijven en verse kruiden

    Marokkaanse Zeebaars Tajine met Citroen en Olijven

  • Marokkaanse Vlees Tajine met Pruimen en Amandelen

    Marokkaanse Vlees Tajine met Pruimen en Amandelen

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reactie (1)

  1. Geplaatst door charmoula aan 31-07-2010

    lekkerrr

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.