Tajine.NL – Marokkaanse recepten

Fried chicken

Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Ingrediënten

Werkwijze

Stap1

in een pan met water, doe je de kip vleugels.dan laat je die koken met wat, zout en een boulliontablet en paprika poeder, ongeveer 20 min.

Dan laat je die uitlekken.en proef je of ze zout genoeg zijn, anders doe je er wat bij en wat paprika poeder. en goed laten afkoelen dan vul een een grote plastic zak met veel bloem, en doe je kip erin en schudden maar.tot alles onder de bloem zit dan laat je ze zo in de plastic zak zitten.een uurtje of zo in de koel kast, dan zet de frituur pan aan.

hij moet goed heet zijn en bak de kip goud bruin .ik hoop dat het smaakt

bil hane we shife

dit een makkelijk recept,en lekker.je kan ook zelf je kruiden bepalen.ik vindt het zo het lekkerst niet te veel kruiden.lekker met een frisse salade en friet.

Mobiele versie afsluiten