Franse uiensoep
2009-10-27- Vaardigheidsniveau: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Porties : 1
- Bereidingstijd : 30m
Ingrediënten
- 6 uien,
2x runderbouillon,
tabasco (sambal kan ook),
1 liter water,
30 gram boter,
beetje olie,
worchestershiresaus.
Kleine ringetjes stokbrood met gesmolten kaas.
Werkwijze
Stap1
Je snijd de uien in halve ringen en pakt een grote pan bakt eerst de ringen goudbruin met de boter en beetje olie (totdat ze zacht aanvoelen) daarna blus je ze af met de bouillon ( die je hebt vermengd met 1 liter water). Paar druppels worchestershiresaus/en tabasco. Ongv haf uurtje laten sudderen. Stokbrood ringetjes in de oven met de kaas totdat deze smelt.
Dan een kom met de soep erin en stokbroodje erbovenop.
Gemiddelde waardering
(3 / 5)
3 keer beoordeeld
Gerelateerde recepten:
Info voedingswaarde
Deze informatie is per portie.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend