Tajine.NL – Marokkaanse recepten

Foe yong hai

Foe yong hai

Ingrediënten

Werkwijze

Stap1

Voor de omelet:

eieren loskloppen, zout toevoegen. Groenten in stukjes snijden, alles goed mengen met de eieren. Olie verhitten, garnalen kort bakken en jet eiermengsel erin, omeletten ervan bakken. Mag ook wat breken, op een bord doen en saus erover.

Ik maak de saus gewoon uit de losse hand dus echte specifieke hoeveelheden heb ik niet, tis ook een kwestie van mengen en proeven!

Voor de saus:

Alle ingrediënten, behalve het maïzenapapje, met elkaar vermengen in een pan en goed roeren. Proef even of de zoetheid of zuurheid voor jou persoonlijk genoeg is en dan aan de kook brengen. Als het kookt dan beetje de maïzena erbij, roeren en kijken of de dikte goed is. Zo niet, dan weer wat maïzena erbij, bij te dik, wat water of ananassap. Eventueel op smaak brengen met peper en zout. Over de foe yong hai gieten en klaar.

Mobiele versie afsluiten