Tajine.NL – Marokkaanse recepten

Fisabililah bonbons :)

Fisabililah bonbons :)

Ingrediënten

Werkwijze

Stap1

Druifjes

chocolade smelten en in ijsblokjes vormpje gieten dan beetje Frambozenjam erin dan weer dicht maken met chocolade.Marsepein kleuren met paarse kleurstof bolletje van rollen en tussen die twee druifjes aan elkaar vast maken.

Donkere appeltjes is gewoon massief chocolade

En in de witte appeltjes zit caramel en beetje besmeert met kleurstof voor het groene effect.

Hartjes is witte chocolade rose gekleurd en in hartjes vorm gegoten met aardbeivulling.

balletjes zijn van marsepein gerold door de versiering gehaald.

En conrflakes met witte en bruine chocolade kent iedereen wel.

En de bruine en witte balletjes zijn van marsepein gerold en gekleurd in rood en groen, Door de chocolade gehaald en een pareltje erop.

Heb ik best snel afgerafeld want had maar 2 avondjes na me werk de tijd om het te doen.Maar jah ziet er toch grappig uit is echt heel makkelijk om te maken succes.Was voor de moskee marktverkoop geld werd gedoneerd aan de moskee bouw.

Mobiele versie afsluiten