Tajine.NL – Marokkaanse recepten

Feta in bladerdeeg of in filodeeg

Feta in bladerdeeg of in filodeeg

Ingrediënten

Werkwijze

Stap1

Doe de feta in stukjes en maak dit dan fijn, dan doe je er wat
selderij doorheen en wat yoghurt dit doe je daarna in bladerdeeg
of in filodeeg (een plak filodeeg daarna wat vulling
erop en dan weer een plak filodeeg erop dit doe je tot dat de vulling op is)
Dit bak je op 180 graden tot het goudbruin is.

Ik doe dit altijd op gevoel ik proef tussendoor tot ik vind dat het de
juiste smaak heeft.. Vandaar dat er ook geen hoeveelheden bijstaan 🙂
De vulling kan ook in filodeeg dit moet je daarna met warme melk
bestrijken als het uit de oven komt zodat het lekker zacht blijft..

Je kan het ook met zelf gekruid gehakt maken.
En je kan de yoghurt ook vervangen door creme freche

Mobiele versie afsluiten