Fantasie koekjes

2009-09-05
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 25m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • Voor het deeg:
    *250 gram boter of margarine(op kamertemp niet smelten!)
    *1 ei
    *1 waterglas suiker
    *3,5 waterglazen meel
    *1 pakje bakpoeder
    *1 pakje vanillesuiker
    Voor de bovenkant:
    2 eetlepels kaneel
    4 eetlepels poedersuiker

Werkwijze

Stap1

Maak van alle deegbenodigheden een mooi deeg dat niet aan je handen plakt.
Laat het deeg 20 minuten rusten.
Open de deeg met de deegroller niet te dun.
Maak vormpjes.
Bak de koekjes op 180C 25 minuten.
Mix de kaneel en poedersuiker samen op en zeef het over 5 minuten over de koekjes heen.

Veel succes!!

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(4.6 / 5)

4.6 5 7
Beoordeel dit recept

7 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Harchakoekjes in de vorm van ghribia

    Harchakoekjes in de vorm van ghribia

  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

  • Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

    Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

  • Marokkaanse Briwat be louz - Amandeldriehoekjes

    Marokkaanse Briwat be louz – Amandeldriehoekjes

  • Amandelghribya een van de bekendste Marokkaanse koekjes

    Amandelghribya een van de bekendste Marokkaanse koekjes

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (2)

  1. Geplaatst door gerda aan 05-09-2009

    zijn deze koekjes hard of bros
    strooi je de kaneel/poedersuiker er over als ze nog een beetje warm is
    ze zien er lekker uit

  2. Geplaatst door sadiye aan 05-09-2009

    hoi gerda het zijn brosse koekjes.ja over 5 minuten doe je poedersuiker erop zeefen.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.