Ingrediënten
- 3 eieren
kleine soepkom suiker ongeveer 150 gram
halve theeglas olie
halve theeglas mazhar
1 bakpoeder
halve kom grof gehakte amandelen met schil
halve theeglas zenzlen,sesamzaad (of meer)
1 eetlepel Nefe3, venkelzaad
1 eetlepel Habat Elglouwa, anijs
1 theelepel kaneel
klein beetje zout
meel
Werkwijze
Stap1
- eieren met suiker vemengen.
- olie toeveogen
- mazher
- zenzlen, sesamzaad, venkelzaad(gemalen of heel) en de anijs, kaneel
- amandelen
- bakpoeder
- meel, en klein beetje zout.
- Meel netzolang toevoegen tot je een mooi zacht deeg hebt.
- Oven voor verwarmen op 175 graden
- Van het deeg staven maken en een paar keer rollen.
- Staven met ruime afstand van elkaar op je bakplaat leggen, wel op bakpapier.
- In de oven voor ongeveer 20 minuten.
- Daarna in schuine plakjes snijden, wel geod de zijkanten vasthouden, want het kruimelt een beetje.
- OP de platte kant leggen en weer terug in de oven tot ze mooi bruin zijn.