Deeghapjes schrimp

2013-05-13
  • Porties : 6
  • Bereidingstijd : 30m
Beoordeel dit recept:

Salaam alykoem zusters en broeders, hier heerlijke goed gevulde deeghapjes zeer makkelijk en snel te maken.

Ingrediënten


  • - Glazerige mihoen
    - garnalen
    - Gele of groene paprika
    - ui
    - sambal

Werkwijze

Stap1

Je pakt een pan en doet er een beetje olie in.
snijd de ui en doet het in de pan en vervolg de garnalen.
Zout en peper op gevoel! De mihoen laat je in een pannetje met gekookt water dekt dit af zodat het zacht kan worden.
Wanneer dit zacht is laat je het uit lekken en zet dit aan de kant.
de paprika snij je in blokjes en doe dit bij de ui en garnalen.
Gelijk daarna de mihoen er bij.
Sambal moet je op gevoel doen hoe meer hoe pittiger 🙂
Laat dit goed garen.

Bladerdeeg hapjes:

1 ei in een kommetje kapot roeren.
Snij de bladerdeeg vierkant door de midden en aan de zijkant nu moet je 4 kleine vierkantjes hebben .
Vul deze met de vulling die je net hebt gemaakt let op zorg dat de vulling is afgekoeld.
Je plakt de andere lege kleine bladerdeeg er op en druk deze plat en aan de rand even met een vorkje langs zodat je die leuke versiering krijg.
Bestrijk ze met ei en doe ze in de oven.

Wanneer ze klaar zijn zet ze op een grote schaal en eet ze met chili saus

Succes

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(4.2 / 5)

4.2 5 6
Beoordeel dit recept

6 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Een heerlijke Marokkaanse Kefta Tajine met Eieren, geserveerd in een traditionele tajine met brood.

    Marokkaanse Kefta Tajine met Eieren

  • Authentieke Marokkaanse Bastilla met kip en amandelen, geserveerd met poedersuiker en kaneel, naast een decoratieve tajine.

    Marokkaanse Bastilla met Kip en Amandelen

  • Een kom traditionele Marokkaanse Harira soep, gevuld met linzen, kikkererwten en kruiden, met Tajine.nl verwerkt in de decoratie.

    Traditionele Marokkaanse Harira Soep

  • Marokkaanse Briwat met amandelen en honing, geserveerd op een schaal met 'Tajine.nl' als decoratie.

    Marokkaanse Briwat met Amandelen

  • Tajine van Erwtensoep Bissara met olijfolie en komijnpoeder, geserveerd in een decoratieve tajine van Tajine.nl.

    De Marokkaanse Tajine van Bissara

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie gegevens worden verwerkt.